Afvallen met Hypnotherapie

Afvallen met Hypnotherapie

Afvallen met hypnotherapieHeb jij last van overgewicht en lukt het maar niet om van die vervelende kilo’s af te komen? Of raak je die kilo’s wel kwijt wanneer je streng aan het diëten gaat, maar hou je het steeds niet vol en zitten ze er naderhand net zo snel weer aan? Heb je al eens overwogen om te gaan afvallen met hypnotherapie?

De meeste mensen met overgewicht weten uitstekend wat ze moeten doen om af te vallen. Ze zijn de experts omdat ze waarschijnlijk alle diëten al een keer hebben uitgeprobeerd. Maar toch lukt het niet om op de lange termijn op gewicht te blijven en na een paar maanden of jaren zijn ze net zo zwaar of zelfs zwaarder dan daarvoor.
Uiteindelijk lukt het gewoon niet meer om de knop om te zetten en blijven ze de verkeerde dingen eten, te veel eten. Met alle gevolgen van dien zoals de gezondheid die achteruit gaat, weinig energie, kleding die niet past, activiteiten die ze niet meer doen. Dit kan zelfs leiden tot een negatief zelfbeeld, schuldgevoel en neerslachtigheid.

En toch is dat echt niet nodig!!!!!

Laat je onderbewustzijn vóór je werken

Vaak worden slechte eetpatronen veroorzaakt door oude overtuigingen, emoties of gewoontes. Ergens in je leven heb je geleerd dat de tafel vol met lekkers moet staan wanneer we gezellig bij elkaar zijn, of dat je echt wel iets zoets of ongezonds mag hebben wanneer het even tegen zit en je zielig bent. Die stem binnen in jezelf geeft toestemming – moedigt je aan, maar ondertussen weet je donders goed dat het niet goed voor je is en dat je het eigenlijk niet zou moeten doen. Doe je het toch dan voel je je ook nog eens schuldig achteraf, boos op jezelf waardoor het allemaal weer overnieuw begint. Een negatieve spiraal.
Maar het kan anders! Wanneer jij – en je onderbewustzijn, er van overtuigd zijn dat je het ongezonde voedsel niet meer wilt, dat je niet teveel wilt eten, dan ga je er vanzelf voor kiezen om minder te eten, gezonder te eten. Zonder strijd, zonder moeite…

Hoe fijn zou het zijn als je gewoon geen behoefte meer hebt aan ongezond eten??????

De programma’s

Wanneer je wilt afvallen met hypnotherapie zijn er verschillende mogelijkheden, afhankelijk van de ernst van je overgewicht en de reden waarom je overgewicht hebt gekregen.
Wanneer je een BMI>30 hebt en/of meer dan 10kg wilt afvallen dan is wellicht De Virtuele Maagband voor jou geschikt. Met dit totaal pakket werk je aan je zelfvertrouwen, je leefstijl, de hoeveelheden die je eet en jouw persoonlijke aandachtspunt. Wil je meer weten over dit programma, kijk dan eens op deze pagina.
Wil je een aantal kilo’s kwijt dan is het mogelijk om een “standaard” hypnotherapie sessie voor het afvallen te doen.
Heb je een “eetstoornis”, zoals chocolade verslaving, emotie-eten, suikerverslaving of iets dergelijks, dan is het ook mogelijk om een hypnotherapie sessie specifiek op dit thema te richten. Je kan voor een overzicht van alle mogelijkheden contact opnemen.

Hoe werkt Hypnotherapie

Wanneer je wilt weten hoe Hypnotherapie werkt en wat je kan verwachten, kijk dan eens op deze pagina.

Vrijblijvend informatie aanvragen of deelnemen aan een informatiebijeenkomst

Wanneer je na het lezen van deze informatie nog vragen hebt, stuur dan gerust een mail naar info@terrahealth.nl. Ik stuur je dan aanvullende informatie toe

Wanneer je een vrijblijvend deelnemen aan een informatie bijeenkomst? Ik organiseer met regelmaat (elke 2 weken) informatie bijeenkomsten (1-5 deelnemers) waarbij ik alles uitleg over hypnotherapie en ook de speciale programma’s zoals het burn-out programma.
Tijdens deze bijeenkomst kun je al je vragen stellen, kunnen we kort naar jouw persoonlijke situatie kijken en kun je besluiten of je wel of niet het programma wilt gaan volgen.

Op deze pagina vind je een agenda overzicht van de geplande bijeenkomsten.

Direct een afspraak maken

Het is natuurlijk ook mogelijk om geheel vrijblijvend een persoonlijke afspraak te maken (intake-voorgesprek). Ik neem dan een uur de tijd om je rustig alles uit te leggen en dan kunnen we ook direct jouw persoonlijke plan opstellen. Voor een dergelijke afspraak reken ik €75,-.
Het is niet absoluut noodzakelijk om vooraf een bijeenkomst bij te wonen of intake gesprek te voeren. Als je al overtuigd bent en direct een afspraak voor de eerste hypnotherapie sessie wilt maken dan is dat ook mogelijk.

Afspraken kun je eenvoudig zelf plannen via deze link.
Voor een persoonlijk intake, kies je de optie “voorgesprek”.

Om direct een eerste hypnotherapie sessie in te plannen kies je voor de optie “hypnotherapie”.

 

Wacht niet langer en start zo snel mogelijk met blijvend afvallen. Want jij verdient dat.

Locatie

De praktijk bevindt zich in Westervoort, dichtbij Arnhem in de provincie Gelderland.
Dit is slechts op korte afstand van plaatsen zoals Zevenaar, Duiven, Huissen, Elst, Velp, Didam, Dieren, Doetinchem, Doorwerth, Oosterbeek, Rozendaal en Rheden.