Holistische therapie

Jij wilt toch ook controle over je eigen leven – je gevoelens, emoties en je gedrag!

Je wilt dingen veranderen in je leven, maar het lukt steeds niet.
Je past je leefstijl aan, maar na een tijd verval je toch in oude gewoonten.
Je wilt je wel anders voelen, maar hoe doe je dat?
Je wilt wel anders denken, maar die gedachtenstroom blijft maar gaan.
Je zou graag willen dat het allemaal wat meer vanzelf zou gaan, dat je meer energie zou hebben.

Wanneer je voor je gevoel niet meer bij de reguliere zorg uitkomt…..

Soms is het een kwestie van “net een laagje dieper” zoeken naar de redenen en de oorzaken van je klachten. Het is daarvoor belangrijk dat je echt in contact gaat komen met jezelf, je lijf, je gedachten, je emoties. Wanneer jij jezelf beter gaat begrijpen en gaat accepteren wie je bent – met al je goede en mindere goede kanten – dan wordt je leven vanzelf gemakkelijker. Je gaat meer mee in de flow van het leven, in plaats van continue vechten tegen jezelf en tegen de stroom in zwemmen.
Je zal merken dat je meer energie krijgt en je vrijer gaat voelen.

Technieken die we gebruiken

De behandeling wordt altijd op jou afgestemd, wat jij nodig hebt op het moment van de behandeling. Er is een verscheidenheid van technieken die we daarvoor kunnen inzetten, zoals:

 • Energetische behandeling – Reiki
 • Klankschalen behandeling
 • Edelstenen
 • Etherische oliën
 • Meditatie / Intenties
 • Holistisch coaching
 • Holistische hypnose
 • Systeem opstellingen
 • etc.

Holistische therapie en hypnose

Je gedrag, gewoonten, gevoelens en daarmee wie je bent wordt voor 90% bepaald door je onderbewustzijn. Alles wat wij meemaken, leren, ervaren in ons leven wordt opgeslagen op een soort harde schijf in je onderbewustzijn en dit bepaalt voor een groot deel hoe wij ons gedragen. Al deze informatie is sterk verankerd op deze harde schijf en daardoor zijn gewoonten en gedragingen zeer moeilijk te veranderen.
Je kan er bewust voor kiezen om bepaald gedrag te vertonen (d.m.v. wilskracht), maar als dit niet klopt met de informatie die is opgeslagen in je onderbewustzijn, zal dat onderbewustzijn jouw gekozen gedrag telkens proberen te ondermijnen. Ik heb een behandeling ontwikkeld waarmee je het onderbewustzijn positief kunt beïnvloeden en daarmee de basis van de problemen, de gevoelens en emoties kunt aangepakken.

Holistische therapie en etherische oliën

Met regelmaat gebruiken we 100% natuurlijke etherische oliën om de behandeling te versterken en te verankeren. Dit kan tijdens de sessie zijn of je kunt de olie ook thuis gaan gebruiken.
Etherische oliën kunnen op emotioneel, fysiek en energetisch niveau het lichaam beïnvloeden. Zo kunnen oliën verschillende effecten hebben op het lichaam, zoals bijvoorbeeld het afweersysteem stimuleren, pijn verminderen, genezing versnellen, honger gevoel verminderen of metabolisme versnellen. Dit alles op een volkomen natuurlijke manier.

Wist je bijvoorbeeld dat …

 • Je meestal na 1, soms 2 sessies al verschil kunt merken*
 • Er bij de juiste motivatie een zeer hoge succesrate is*
 • Je van vrijwel alle problemen kan verlost kan worden *

*Deze meningen/ervaringen zijn van cliënten en de resultaten kunnen per persoon verschillen.

Afspraak maken!

Wil je weten of Holistische therapie ook iets voor jou zou kunnen zijn? Het is altijd mogelijk om eens een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan te vragen. Dit kan telefonisch, via beeldbellen of bij mij op de praktijk.

Je kunt heel eenvoudig zelf een afspraak voor een voorgesprek of een sessie inplannen met behulp van de agenda.