Virtuele Maagband

Val ook zonder moeite >10 kilo af in minder dan 2 maanden

Na de eerste sessie begon M (vrouw, 38jaar, anoniem i.v.m. privacy) al flink af te vallen, zonder enige moeite. Binnen 2 maanden was ze meer dan 10 kilo kwijt en ze valt nog steeds af. Op de vraag hoe zij zich voelde na het virtuele maagband programma, was dit haar antwoord:

“HET GAAT GOED! Ben 11,7 kilo lichter !!!!!!!! Ik vind het nog steeds bizar. Hoe kan dit???”

 • Meer lezen over het verhaal van M? Klik dan hier
 • Wil jij, net als M, ook zonder moeite en gemakkelijk afvallen? Lees dan hieronder verder.
 •  
   

  Zorgeloos en gemakkelijk afvallen met de virtuele maagband

  Virtuele Maagband
  Als je, je (eet)gedrag echt wilt veranderen is het belangrijk dat je onderbewustzijn en je bewustzijn samenwerken. Het is wetenschappelijk bewezen dat 90-95% van ons gedrag wordt aangestuurd door ons onderbewustzijn. Het is dan ook begrijpelijk dat afvallen en op gewicht blijven heel lastig wordt als je dat alleen met je bewustzijn (wilskracht) probeert te bewerkstelligen.

  Met behulp van hypnose kun je als het ware communiceren met het onderbewustzijn en dit onderbewustzijn positieve suggesties geven. Daarbij is aangetoond dat ons onderbewustzijn geen verschil kent tussen realiteit en fantasie. Dat betekent dat het onderbewustzijn heel goed te beïnvloeden is.

  Wat kan ik verwachten van het traject afvallen met de virtuele maagband?

  Tijdens het virtuele maagband traject herprogrammeren we je hersenen op bewust en onbewust niveau door middel van hypnose en coaching.

  Het basistraject bestaat uit een algemene informatie bijeenkomst, twee persoonlijke hypnotherapie sessies en een aantal zelfhypnose sessies. Dat is over het algemeen voldoende voor een blijvend resultaat.
  We gaan in dit traject aan het werk met de volgende thema’s;
  • Eetgedrag: emoties, overtuigingen, etc.
  • Zelfbeeld en Leefstijl, met opstellen persoonlijk plan.
  • Virtuele Maagband
  • Zelfhypnose voor oa. bijstellen virtuele maagband

  De virtuele maagband

  Zoals je misschien al in media hebt gelezen wordt het plaatsen van een virtuele maagband steeds populairder. Er wordt dan (tijdens een hypnose sessie) aan je onderbewustzijn verteld dat je een maagbandoperatie ondergaat. Dat is in realiteit helemaal niet het geval maar zoals je inmiddels al weet kent het onderbewustzijn geen verschil tussen realiteit en fantasie. De virtuele maagbandoperatie heeft daardoor hetzelfde effect als een echte maagbandoperatie maar dan zonder risico’s. Na de operatie zal je als vanzelf minder grote porties gaan eten. Dit ondersteunt het afval proces aanzienlijk omdat je er minder moeite voor hoeft te doen om eten te laten staan. Ook zal je hongergevoel hierdoor verminderen.

  Meer weten?

 • Lees hier meer over het programma, wie in aanmerking komen voor een virtuele maagband en wat de kosten zijn.
 • Meer weten over hypnose in het algemeen? Klik dan hier.