Virtuele Maagband

Val ook zonder moeite >10 kilo af in minder dan 2 maanden

Na de eerste sessie begon M (vrouw, 38jaar, anoniem i.v.m. privacy) al flink af te vallen, zonder enige moeite. Binnen 2 maanden was ze meer dan 10 kilo kwijt en ze valt nog steeds af. Op de vraag hoe zij zich voelde na het virtuele maagband programma, was dit haar antwoord:

“HET GAAT GOED! Ben 11,7 kilo lichter !!!!!!!! Ik vind het nog steeds bizar. Hoe kan dit???”

Meer lezen over het verhaal van M? Klik dan hier

Zorgeloos en gemakkelijk afvallen met de virtuele maagband

Virtuele Maagband

Als je, je (eet)gedrag echt wilt veranderen is het belangrijk dat je onderbewustzijn en je bewustzijn samenwerken. Het is wetenschappelijk bewezen dat 90-95% van ons gedrag wordt aangestuurd door ons onderbewustzijn. Het is dan ook begrijpelijk dat afvallen en op gewicht blijven heel lastig wordt als je dat alleen met je bewustzijn (wilskracht) probeert te doen.

Met behulp van hypnose kun je als het ware communiceren met het onderbewustzijn en dit onderbewustzijn positieve suggesties geven. Daarbij is aangetoond dat ons onderbewustzijn geen verschil kent tussen realiteit en fantasie. Dat betekent dat het onderbewustzijn heel goed te beïnvloeden is.

De virtuele maagband

Zoals je misschien al in media hebt gelezen wordt het plaatsen van een virtuele maagband steeds populairder. Er wordt dan (tijdens een hypnose sessie) aan je onderbewustzijn verteld dat je een maagband operatie ondergaat. Dat is in realiteit helemaal niet het geval maar zoals je inmiddels al weet kent het onderbewustzijn geen verschil tussen realiteit en fantasie. De virtuele maagband operatie heeft daardoor hetzelfde effect als een echte operatie maar dan zonder risico’s. Na de operatie zal je als vanzelf minder grote porties gaan eten. Dit ondersteunt het afval proces aanzienlijk omdat je er minder moeite voor hoeft te doen om eten te laten staan. Ook zal je hongergevoel hierdoor verminderen.

Persoonlijk afgestemd op jou

In veel gevallen is er een persoonlijke oorzaak voor het ontstaan van het overgewicht; de reden erachter. Dit kunnen (onbewuste) overtuigingen zijn, emoties of fysieke redenen. Deze spelen een hele belangrijke rol bij het voorkomen van terugval – het jojo effect.

Tijdens het programma wordt hier ook naar gekeken en zullen hier specifieke sessies voor worden ingezet.

Voor wie?

Dit programma is geschikt voor personen met een BMI >30 die meer dan 10kg willen afvallen.

Heb je echter een BMI die lager is dan 30, en wil je ook blijvend afvallen, dan kun je wellicht toch meedoen. Dit wordt per geval besproken.

  • Er zijn geen risico’s om teveel af te vallen, het onderbewustzijn zal dat nooit toestaan.
  • Er zijn geen harde toelatingseisen

Wat kan ik verwachten van het traject afvallen met de virtuele maagband?

Tijdens het virtuele maagband traject herprogrammeren we je hersenen op bewust en onbewust niveau door middel van hypnose en coaching.

Er zijn verschillende programma’s beschikbaar.

Naar het Virtuele Maagband Programma


Audio bestand
GRATIS
eerste hypnose sessie van
Het Virtuele Maagband Programma

Je ontvangt ook aanvullende informatie, tips en speciale aanbiedingen!Tarieven

Wil je weten wat de kosten zijn van het Virtuele Maagband Programma?


Hypnotherapie

Wil je meer weten over Hypnotherapie in het algemeen?


Informatie

Gratis en vrijblijvend meer informatie ontvangen?