Afvallen: goede voornemens 2016

Afvallen

Aan het einde van elk jaar neemt zo’n 64% van de Nederlanders zich voor om in het nieuwe jaar gezonder te gaan eten en meer te gaan sporten. Echter maar 32% van deze groep kan zich ook daadwerkelijk aan zijn goede voornemens houden. Voor de overige 68% is het missen van een buddy of coach die hen kan motiveren en ondersteunen bij het volhouden van de goede voornemens de belangrijkste reden om af te haken.

goede-voornemens-2016

Het is dus belangrijk dat je, zeker in de eerste maanden, een persoonlijke buddy of coach hebt die je helpt om jouw goede voornemens te laten slagen! Dit kan iemand uit je directe omgeving zijn, maar dit kan natuurlijk ook een professional zijn die weet hoe je een dergelijk traject het meest succesvol kunt doorlopen. Iemand die je helpt om niet alleen snel wat kilo’s kwijt te raken, maar een nieuwe manier van eten en leven op te bouwen zodat je het ook nog jaren lang kunt volhouden zonder problemen.

Zonder het gevoel dat je aan het diëten of lijnen bent.

Vanaf 25 januari start ik, samen met sportschool Sports Planet, een afvalgroep. Tijdens dit programma krijg iedereen een persoonlijk sportschema, een persoonlijk voedingsadvies en begeleiding gedurende het gehele programma. Er zijn gezamenlijke trainingen en er zullen informatie avonden zijn over voeding.

Ik zal op deze blog de vorderingen van de afvalgroep gaan bijhouden.

Afvallen: goede voornemens 2016