TERRAhealth gaat live!

Na ruim een jaar van voorbereiden is op 1 januari 2016 TERRAhealth echt van start gegaan.

Al zolang ik weet ben ik bezig met gezondheid; het werd ons met de paplepel ingegoten. Als kind van een huisarts werd er tijdens het avondeten vaak over gezondheid, geneeskunde en ziekten gesproken. Mijn oudere broer koos er uiteindelijk voor om ook geneeskunde te gaan studeren en huisarts te worden. Ik ben de richting van Medische Biologie in gegaan, een meer wetenschappelijk-onderzoek georiënteerde opleiding. Maar na het afronden van de studie ben ik alsnog de medische wereld in gerold.

Als werknemer in de farmaceutische industrie ben ik met heel veel verschillende specialismes in aanraking gekomen: hartspecialisten, inwendig geneeskundigen, maag-darm-lever specialisten, hormoon specialisten, huidartsen, oogartsen en ga zo maar door. Ik sprak met deze mensen over behandeling met geneesmiddelen, maar in heel veel gevallen is de behandeling veel breder dan alleen met geneesmiddelen; ook voeding, de manier van leven en emotionele begeleiding van patiënten is minstens even belangrijk en soms zelfs nog belangrijker.
Dit heeft er toe geleid dat ik zelf ook steeds met een bredere blik naar de gezondheidszorg ben gaan kijken.

Eind 2014 ben ik in contact gekomen met de essentiële oliën van dōTERRA. familyphysiciankitgiveaway-2Na een grondige bestudering van hoe de oliën werken en wat ze kunnen betekenen voor de gezondheid ben ik ze ook zelf gaan gebruiken; een fantastische ervaring. Het biedt mij de mogelijkheid om met natuurlijke producten mijn lichaam te ondersteunen, zodat ik vele gevallen geen geneesmiddelen meer nodig had. Al verschillende malen heb ik klachten als beginnende keelontsteking, hoofdpijntje, griep, verkoudheid of spierpijn hiermee onder controle gehouden.

Wanneer je eenmaal enthousiast bent over een product zoals de essentiële oliën van dōTERRA, dan is het een kleine stap om ook anderen te gaan vertellen over de wondere werking van deze oliën. Dit gaat eigenlijk vanzelf. Dit spreken over de oliën en anderen helpen om hier ook hun weg in te gaan vinden vond ik uiteindelijk zo leuk en het gaf zoveel voldoening dan ik heb besloten om hier serieus mee verder te gaan: TERRAhealth was geboren.

De passie om anderen te helpen om hun gezondheid in eigen hand te newellnessdiagrammen groeide steeds groter en breder. De basis van onze gezondheid is onze voeding en combinatie met voldoende beweging. Niet vreemd dat ik er dan ook voor gekozen heb om mijn kennis over voeding en beweging nog verder te verdiepen en deze kennis met mijn cliënten te gaan delen.

 

Het is mijn passie om anderen te helpen hun gezondheid in eigen hand te nemen!

TakeControlOfYourHealth-weight

 

TERRAhealth gaat live!