Recensies

Recensies

Recensies

Hier staan een aantal van de recensies van mijn cliënten. Omwille van de privacy worden er geen volledige namen gebruikt.

Virtuele Maagband

M, vrouw 42 jaar schreef een aantal dagen na de eerste sessie:
“Ik stond in de supermarkt en dacht: zal ik een reepje pure chocola meenemen? En toen hoorde ik jouw stem: je eet alleen als je honger hebt! En dus heb ik de reep laten liggen!”
Na de vierde sessie:
“Ben alweer 2x ongesteld geweest en normaal zouden de chocoladepepernoten er doorheen gevlogen zijn, zeker in deze periode van het jaar. Maar ik moet echt zeggen, ze staan op tafel, maar ik hoef ze niet, ze zijn allemaal voor mijn zoon! Had ik nooit durven dromen!”
En 2 maanden na de laatste sessie:
“Ik voel me GOED! Ben 11,7 kilo lichter !!!!!!!! Ik vind het nog steeds bizar. Hoe kan dit??? Ik was echt sceptisch hoor. Dacht ‘’dat gaat haar nooit lukken bij mij!’’
“Natuurlijk is het ook super dat mensen het nu ook echt gaan zien dat ik ben afgevallen. Dat geeft me een boost. Ik kan kleding al wat maten kleiner kopen, ook leuk! En veel kleding in de kast wat echt te klein was, past weer! Geweldig!”

Zelfvertrouwen

W, vrouw, 37 jaar schreef:
“De sessie was vooral om te werken aan mijn angsten en onzekerheden naar mijzelf toe. Beelden die ik mijzelf in de afgelopen jaren eigen had gemaakt en daardoor zelf erin was gaan geloven. Ondanks dat ze mij niet op positieve manier hielpen.”
“Nu, Vier weken na de behandeling gaat het eigenlijk wel heel erg goed. Ik zit goed in mijn vel en ben eigenlijk veel minder onzeker over lichaam en gedachten.”
“Omdat ik mij zo goed voel ben ik eigenlijk wel nieuwsgierig geworden of het me in mijn afvalproces ook zou kunnen helpen. Dus wie weet zie je me daarvoor nog wel terug.”

Slaapproblemen

S, vrouw 36 jaar schreef:
“Ik slaap echt voor geen meter. Toen Petra vertelde over een hypnose behandeling, heb ik dat uiteindelijk gedaan. Ik ben vreselijk sceptisch moet ik bekennen en vond het idee vooral gezellig en spannend. Petra heeft een fijne stem en ben op een prettige manier door haar gehypnotiseerd. Dat ik vervolgens de 1e nacht goed sliep, was natuurlijk toeval. De 2e en 3e nacht heerlijk slapen was op z’n minst opmerkelijk, maar uiteraard toevallig. Nu, 3 weken verder, slaap ik nog steeds goed, zie er uitgerust uit en voel me wakker! Echt Petra, geen idee hoe en wat, maar ik ben om.”

Allergieën

“Ik heb hypnotherapie gehad voor mijn honden allergie. Één behandeling en weg zijn mijn jeukende ogen, oogvlies wat optrok, niesbuien, hoofdpijn. En dat enorme gevoel van ziek zijn. Dat met één behandeling. Heel mooi en fijn.”

Meer informatie?

Wil je weten of jij ook baat zou hebben bij een hypnose behandeling? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op. Je ontvangt dan advies of jouw klacht ook met hypnotherapie behandeld kan worden en andere aanvullende informatie. Op basis daarvan kun je beslissen of je een gratis intake gesprek wilt inplannen.

terrahealth petra hypnotherapie-westervoort voedingsadvies

Petra, Jouw health coach en hypnotherapeut

Gratis en vrijblijvend meer weten?

Ik ben Petra, 

holistisch health coach en hypnotherapeut. 
Ik adviseer en help mensen die verantwoordelijkheid willen nemen over hun eigen gezondheid.

Wil je weten of ik jou óók kan helpen? 

Vraag dan nu gratis en vrijblijvend informatie aan.