Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Het doel van een ontspanningsmassage is om lichamelijk en geestelijk helemaal tot rust te komen. Het geeft je een gevoel van complete ontspanning waarbij de buitenste lagen van het lichaamsweefsel worden gemasseerd.

OntspanningsmassageDoor de zachte bewegingen, zoals strijkingen, kloppen, schudden en kneden wordt de doorbloeding van weefsels gestimuleerd en afvalstoffen afgevoerd. Het verbetert de spierfunctie en stofwisseling van de spieren. Doordat spanningen uit het lichaam verdwijnen zal je je als herboren voelen, beter functioneren en je fitter voelen.
Door het toepassen van specifieke etherische oliën kan de werking worden versterkt en de energiebalans worden hersteld. Deze vorm van massage is vooral van toepassing voor mensen met klachten zoals stress, hoge spierspanning, vermoeidheidsklachten, slapeloosheid en (chronische) spierpijn.
 
 
 

Stress

Steeds meer mensen staan met regelmaat onder druk; agenda’s zijn overvol, je krijgt continue informatie tot je (telefoon/social media/etc.), de wegen worden voller, meer verantwoordelijkheden. Het lijkt alsof er soms geen einde aan komt. En dat kan stress opleveren.
Een enkele keer stress is geen probleem voor ons lichaam. Het houdt ons scherp en alert. Sommige mensen hebben zelfs het idee dat ze beter presteren onder druk. Tot op zekere hoogte is dit ook zo, maar te veel of continue stress heeft een zeer ernstige nadelige invloed op ons lichaam. Uiteindelijk kan dit leiden tot ziekte, angsten of zelfs depressie.
Als je regelmatig stress ervaart, dan is het dus belangrijk om ook voor voldoende ontspanning te zorgen. Balans is hier het toverwoord. Een ontspanningmassage kan hier bij ondersteunen.

Etherische oliën

Tijdens de behandeling wordt standaard gebruik gemaakt van 100% pure en natuurlijke etherische oliën om de werking van de massage te verdiepen en te versterken.

Kosten

45 minuten vanaf €45

Overige massage behandelingen

Bij TERRAhealth zijn er verschillende opties mogelijk, zoals:

Aromatherapie massage
AromaTouch behandeling

Behandeling boeken?

Wil je direct een ontspannings massage boeken?
 

 
 

Ontspanningsmassage