GRATIS sessie Healing & Verbinding

GRATIS audio sessie Healing & Verbinding

In onze huidige westerse maatschappij is er meestal weinig tijd om even stil te staan bij wat er werkelijk in de wereld om ons heen gebeurd, in de relaties met anderen of bij de relatie die je met jezelf hebt. We zijn met z’n allen altijd maar druk, drukker drukst. De sessie Healing & Verbinding helpt om even stil te staan, een pas op de plaats te maken en te ontspannen.

Ken jij dit gezegde waar onze opa’s, oma’s en ouders mee opgegroeid zijn?

“Ledigheid is des duivels oorkussen”

We staan maar zelden stil bij wat we werkelijk voelen, staan niet meer in verbinding met onszelf. En gewoon eens niets doen lijkt een zonde die we vanuit onze voorouders mee krijgen.

Maar soms is het wel goed om toch eens even die rust te pakken, gewoon even niets doen, gedachten te laten dwalen of, nog beter, even geen gedachten meer……..

Ontspannen!

Weer jij nog hoe dat moet? Of betekent ontspannen voor jopu dat je de tijd neemt om social media bij te werken, TV te kijken, klusjes in/om het huis te doen, of………… toch weer met iets bezig zijn dus….
We zijn het met z’n allen verleerd om te ontspannen!

Met deze gratis audio sessie wil ik iedereen uitnodigen om weer eens even niets te doen, gewoon tijd nemen om rustig te zitten, te liggen en verbinding te maken met iedereen waar jij mee wilt verbinden. Genieten van tijd voor jezelf – lief zijn voor jezelf en daarmee te herstellen van de stress van ons dagelijks leven.

ENJOY

Liefs Petra

“Wanneer we er voor kiezen lief te hebben, kiezen we ervoor ons te bewegen tegen angst, tegen vervreemding en tegen afscheiding. De keuze om lief te hebben is een keuze om verbinding te maken, om onszelf in de ander te vinden.
-Bell Hooks-

healing_verbinding

Kies voor jezelf en download NU de gratis sessie Healing & Verbinding!

Na het invullen van de informatie wordt je automatisch doorgestuurd naar de website pagina waar je de sessie kunt beluisteren. Je krijgt ook een e-mail met de link naar de sessie zodat je hem later nogmaals kunt beluisteren! Zo vaak als jij wilt.