Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Workshop Voetreflex massage (met etherische oliën)

19 juni 2019 van 19:30 - 22:00

voetreflex

Workshop Voetreflex massage met etherische oliën

voetreflex
 
Op deze zeer speciale avond komt Voetreflex massage therapeute Annet Burgers, een korte cursus Voetreflex massage met Etherische Oliën geven. Annet werkt al sinds 2000 als voetreflex massage therapeut en heeft zich gespecialiseerd in o.a. lymfedrainage, hormonale massage, Ayurvedische massage en chakra massage. Daarnaast biedt Annet AromaTouch behandeling voor het gehele lichaam.
 
 

Algemeen

In ons dagelijks leven bouwen we stress op. Als ons lichaam gezond reageert voeren we de stress middels ontspanning weer af. Hierin spelen de voeten een cruciale rol.

Via de voeten maken we contact met de aarde, staan we goed en stevig in het dagelijks leven en bewegen we ons voorwaarts. Overtollige spanning kan via de voeten worden afgevoerd naar de aarde. De aarde-energie, dat is de energie die we op dag niveau gebruiken, wordt dan weer aangevuld.

Bij deze workshop leren we je een ontspannende voetmassage die heerlijk is om te geven en om te ontvangen. Tevens wordt er (bij voldoende animo) aandacht besteed aan voetreflexmassage bij baby’s en peuters.
Een reflexologie behandeling bij baby’s en peuters versterkt niet alleen de band tussen ouder en kind, maar bevordert ook de ontspanning.

De effecten van een voetreflexmassage kunnen versterkt worden door het gebruik van etherische oliën. Tijdens de bijeenkomst zal daar ook uitgebreid aandacht aan gegeven worden. Je leert wat etherische oliën zijn, welke oliën het beste in te zetten zijn voor bepaalde doelen die je wilt bereiken met de massage en wat belangrijke punten zijn om op te letten bij aanschaffen van oliën.

Aanvullende informatie:

Datum: woensdag 19 juni 2019
Tijd: 19.30 – 22.00 uur (enige uitloop is mogelijk)
Locatie: TERRAhealth – Sonnedach 1, Westervoort
Kosten: €19.50 pp, inclusief koffie/thee en cursus materiaal
Deelnemers: maximaal 10, Vol = Vol.

Aanmelden

Vooraf aanmelden is verplicht. Na aanmelding ontvang je een mail met nadere instructies. De inschrijving is definitief na betaling.
 
Deze korte cursus is een samenwerking tussen Voetreflex massage Annet Burgers en TERRAhealth.
 
Voor meer informatie over Annet, kijk eens op: https://annetvoetreflexmassage.jimdofree.com/
Meer informatie over etherische oliën vind je hier

Workshop Voetreflex massage (met etherische oliën)

Gegevens

Datum:
19 juni 2019
Tijd:
19:30 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

TERRAhealth
Sonnedach 1
Westervoort, 6931JA Nederland
Telefoon:
0653616983
Website:
terrahealth.nl

Organisatoren

Annet Burgers
Petra de Jong, TERRAhealth

Registraties zijn gesloten voor dit evenement