Etherische oliën

Essentiële oliën
Etherische oliën

In de praktijk werk ik met etherische oliën en voedingssupplementen van het merk dōTERRA.

Etherische oliën, ook wel essentiële oliën genoemd, zijn de actieve bestanddelen uit bloemen, planten, kruiden etc. die een therapeutische werking hebben. De kennis over de medicinale werking van planten stamt al uit de oudheid, en vele hedendaagse medicijnen zijn er op gebaseerd.

Essentiële oliën hebben reinigende eigenschappen en sommige zijn van nature antibacterieel. Ze kunnen worden gebruikt om lichamelijke klachten te verminderen en op een natuurlijke manier vitaliteit en gezondheid te bevorderen. De oliën ondersteunen het zelfhelende vermogen van het lichaam.

Lees hier meer over essentiële oliën.

Supplementen

De supplementen zijn gemaakt van natuurlijke voedingsstoffen, vaak gecombineerd met de essentiële oliën voor een optimaal effect. Zij ondersteunen een gezonde levensstijl en daarmee uw gezondheid. Een voorbeeld van deze supplementen is de Life Long Vitality. Deze bestaat uit een combinatie van een vitaminen & mineralen complex, een vis- en plantaardige omega vetzuren complex en een gepatenteerde formule van natuurlijke plantaardige extracten. In combinatie met een gezonde levensstijl ondersteunen deze producten uw gezondheid zodat u zich jonger voelt, er jonger uit ziet en langer leeft.

Informatie bijeenkomsten

Regelmatig organiseer ik informatie bijeenkomsten waarin ik de werking van de oliën toelicht en uitleg hoe deze uw gezondheid kunnen ondersteunen. Wil je een keer een informatie bijeenkomst bijwonen? Stuur dan een mail naar: info@terrahealth.nl

Puur-olie

Vind je het leuk om via Facebook op de hoogte te worden gehouden over de verschillende producten van dōTERRA, leuke weetjes, tips&trics, etc.; neem dan ook eens een kijkje op:
Website Puur-olie.nl
Facebook pagina Puur-olie.

Etherische oliën kopen

Wil je weten waar u op moet letten wanneer u overweegt om essentiële oliën aan te schaffen?
Je leest er meer over op de pagina Etherische oliën kopen.

Etherische olie sampleZoek jij een (natuurlijke) oplossing voor je gezondheids uitdaging? 

Veilig en vaak effectiever dan medicijnen. 

Wil jij zelf de kracht van essentiële oliën ervaren? 

Vraag dan nu een Sample aan.

Na ontvangst van je aanvraag nemen we zo spoedig mogelijk via mail contact met je op.