Cursus Voetreflex massage met etherische oliën

Cursus Voetreflex massage met etherische oliën

voetreflex
Op deze zeer speciale avond komt Voetreflex massage therapeute Annet Burgers een korte cursus voetmassage geven. Annet werkt al sinds 2000 als voetreflex massage therapeut en heeft zich gespecialiseerd in o.a. lymfedrainage, hormonale massage en chakra massage. Daarnaast biedt Annet AromaTouch behandeling voor het gehele lichaam.

Algemeen

In ons dagelijks leven bouwen we stress op. Als ons lichaam gezond reageert voeren we de stress middels ontspanning weer af. Hierin spelen de voeten een cruciale rol.

Via de voeten maken we contact met de aarde, staan we goed en stevig in het dagelijks leven en bewegen we ons voorwaarts. Overtollige spanning kan via de voeten worden afgevoerd naar de aarde. De aarde-energie, dat is de energie die we op dag niveau gebruiken, wordt dan weer aangevuld.

Bij deze workshop leer ik je een ontspannende voetmassage die heerlijk om te geven en te ontvangen is. Tevens besteed ik aandacht aan voetreflexmassage bij baby’s en peuters.
Een reflexologie behandeling bij baby’s en peuters versterkt niet alleen de band tussen ouder en kind, maar bevordert ook de ontspanning.

Een voetreflexmassage is uitermate geschikt om te combineren met de oliën van dōTERRA, ook deze combinatie zal uitgebreid besproken worden tijdens deze workshop.

Aanvullende informatie:

Datum: woensdag 19 juni 2019
Tijd: 19.30 – 21.30 uur (enige uitloop is mogelijk)
Locatie: TERRAhealth – Sonnedach 1, Westervoort
Kosten: €19.50 pp, inclusief koffie/thee
Deelnemers: maximaal 10, Vol = Vol.

Vooraf aanmelden is verplicht, inschrijving op volgorde van aanmelden.

Aanmelden

Deze korte cursus is een samenwerking tussen Voetreflex massage Annet Burgers en TERRAhealth.

Voetreflex massage

Cursus Voetreflex massage met etherische oliën