Aromatherapie-massage

Aromatherapie-massage

Een aromatherapie-massage is een heerlijke ontspannende massage waarbij acht tot tien verschillende etherische oliën worden gebruikt om een specifiek therapeutisch effect te bewerkstellingen.
 
aromatherapie massage voetZo kan een aromatherapie massage ingezet worden ter ondersteuning van:

  – Hart en bloedvatenstelsel
  – Spijsverteringsstelsel
  – Hormoonsysteem
  – Afweersysteem
  – Zenuwstelsel
  – Ademhalingssysteem
  – Gestel (spieren, bottenstelsel, bindweefsels)
  – Huid

Etherische oliën

Tijdens de massage worden altijd 100% natuurlijke plantenoliën gebruikt. Deze oliën hebben niet alleen een heerlijke geur, zij hebben ook een werking op de psyche en op het fysieke lichaam. Voor elk behandeldoel wordt een serie van verschillende, op elkaar afgestemde etherische oliën gebruikt. Door de grote hoeveel olie, de wijze waarop en de volgorde waarin deze worden gebruikt versterken zij elkaars werking. Het lichaam en de psyche wordt zo enorm “opgeschud”.
 
 

Met deze behandeling wordt alles losgeschud

 
 

Behandeling

Tijdens de behandeling zullen de oliën worden ingezet door middel van diep inhaleren en specifieke massage bewegingen zoals strijken, kloppen, schudden en kneden worden aangebracht op rug, schouders, nek en/of de voeten. Indien er klachten op specifieke locaties in het lichaam zijn, dan kunnen die locaties worden mee behandeld.

Wanneer een geur wordt geïnhaleerd dan wordt er een signaal via de neus naar een gebied in de hersenen waar emoties en gevoelens liggen opgeslagen. Op deze wijze kunnen etherische oliën ons gevoel en stemming beïnvloeden.
Daarnaast worden de oliën tijdens de massage opgenomen via de huid en binnen enkele seconden door het lichaam verspreid. De werkzame stoffen zijn zo klein dat ze eenvoudig in onze weefsels en cellen kunnen worden opgenomen om daar hun specifieke werking te doen.

De behandeling kan als losse behandeling worden geboekt, maar wanneer er een bestaande actieve klacht is of wanneer er preventief gewerkt wordt dan is het aan te raden om de behandeling met regelmaat te herhalen.

Kosten

30-60 minuten vanaf €60

Overige massage behandelingen

Bij TERRAhealth zijn er verschillende opties mogelijk, zoals:

Ontspanningsmassage
AromaTouch behandeling

Behandeling boeken?

Wil je direct een Aromatherapie massage boeken?
 

 
 

Aromatherapie-massage