Hypnotherapie

Hypnotherapie bij HYPNOhealth:
Creëer met hypnose de beste versie van jezelf

Laat je onderbewustzijn vóór je werken middels directe hypnose!

Je wilt dingen veranderen in je leven, maar het lukt steeds niet….
Je past je leefstijl aan, maar na een tijd verval je toch in oude gewoonten…..
Je wilt je wel anders voelen, maar hoe doe je dat?

Directe hypnose kan de snelste en meest efficiënte oplossing zijn!
 
ijsschots

Wat is hypnose

Hypnose is een soort trance, een vorm van bewustzijn die je kan vergelijken met een dagdroom. Tijdens hypnose ben je vatbaar voor positieve suggesties aan je onderbewustzijn. Directe hypnose is een sterke en effectieve vorm van hypnose die er voor zorgt dat dingen die jij wilt veranderen zo snel mogelijk aangepakt kunnen worden.

Je gedrag, gewoonten, gevoelens en daarmee wie je bent wordt voor 90% bepaald door je onderbewustzijn. Alles wat wij meemaken, leren, ervaren in ons leven wordt opgeslagen op een soort harde schijf in je onderbewustzijn en dit bepaalt voor een groot deel hoe wij ons gedragen. Al deze informatie is sterk verankerd op deze harde schijf en daardoor zijn gewoonten en gedragingen zeer moeilijk te veranderen.
Je kan er bewust voor kiezen om bepaald gedrag te vertonen (d.m.v. wilskracht), maar als dit niet klopt met de informatie die is opgeslagen in je onderbewustzijn, zal dat onderbewustzijn jouw gekozen gedrag telkens proberen te ondermijnen. Met directe hypnose kun je positieve suggesties geven aan het onderbewustzijn waarmee de basis van de problemen, de gevoelens en emoties aangepakt worden.

Nieuwe gevoelens en gedrag “verankeren”

Het is belangrijk om die positieve suggesties en daarmee de nieuwe gevoelens en gedrag gedurende een korte periode na de sessie te “verankeren” in je brein, zodat het nieuwe gedrag steeds sterker wordt en daarmee een blijvend resultaat oplevert.

Hypnose en etherische oliën

Bij Hypnohealth gebruiken we etherische oliën om dit verankeren nog krachtiger te maken.
Daarnaast kunnen etherische oliën ook fysiek het lichaam beïnvloeden. Zo kunnen oliën verschillende effecten hebben op het lichaam, zoals bijvoorbeeld het afweersysteem stimuleren, pijn verminderen, genezing versnellen, honger gevoel verminderen of metabolisme versnellen. Dit alles op een volkomen natuurlijke manier. Lees hier meer over etherische oliën en hun werking.

Waarvoor is hypnose in te zetten

Wist je bijvoorbeeld dat…

  • Directe hypnose vaak maar uit 1, soms 2 sessies bestaat*
  • Directe hypnose levens meestal snel en blijvend verandert*
  • Directe hypnose bij de juiste motivatie een zeer hoge succesrate heeft*
  • Directe hypnose in Nederland vrijwel nergens uitgevoerd wordt door hypnotherapeuten*
  • Directe hypnose je van vrijwel alle problemen kan verlossen*
  • Dat ik daarom geen gewone hypnotherapie, maar directe hypnose toepas?*

*Deze meningen/ervaringen zijn van cliënten en de resultaten kunnen per persoon verschillen.

 

Afspraak maken!

Voorafgaand aan een hypnose sessie raad ik je aan om naar een informatie bijeenkomst te komen. Deze bijeenkomst is gratis en vrijblijvend. Tijdens deze bijeenkomst leg ik het een en ander uit over hypnotherapie, kun je vragen stellen en is er ruimte om met iedereen apart hun persoonlijke klacht of probleem te bespreken en welke oplossing het beste geschikt zou zijn voor jou.
Aanmelden voor een informatie bijeenkomst doe je hier.

Het is uiteraard ook mogelijk om een persoonlijk voorgesprek in te plannen.

Je kunt eenvoudig zelf een afspraak voor een voorgesprek of een hypnotherapie sessie inplannen met behulp van de agenda.

 
 
HYPNOhealth